2015-01-17 17:37:08
Φωτογραφία για Στο φως όλο το έγγραφο για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη
Νέα στοιχεία, χωρίς τελεσίδικη, ωστόσο, άποψη, έφερε στο φως το πόρισμα των ιατροδικαστών, που ερευνούν...  τα αίτια του θανάτου του φιλάθλου Κ. Κατσούλη, δυο μέρες πριν τον αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός. Το πόρισμα αναφέρει ότι κρίνεται απαραίτητη η περαιτέρω διερεύνηση. Δείτε αποκλειστικά στοιχεία που φέρενει στο φως το candianews.gr.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικώς με απόλυτη επιστημονική ασφάλεια ο τραυματικός χαρακτήρας της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας που αποτέλεσε και την αιτία θανάτου».

Ωστόσο οι ιατροδικαστές σημειώνουν, με δεδομένες τις αναφορές περί επεισοδίων και τραυματισμού, «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας. Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία».

Τέλος από τις ιστολογικές εξετάσεις προκύπτει εγκεφαλική αμυλοειδική αγγειοπάθεια παθολογικής οντότητας που προϋπήρχε και δεν σχετίζεται με προηγηθέντα τραυματισμό.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ