2015-01-18 09:00:23
Φωτογραφία για «ΑΗΤΤΤΗΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ... ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Η αξία του Βασίλη Σπανούλη είναι γνωστή. Όπως, επίσης, και το ότι είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης.

Μάλιστα, οι Ισπανοί υποκλίνονται για άλλη μια φορά στον αρχηγό του Ολυμπιακού, μετά τη χθεσινή ηγετική του παρουσία στο παιχνίδι με τη Φενέρ στην Τουρκία.

«Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος με έναν ασταμάτητο Σπανούλη. Η ελληνική ομάδα «εκτέλεσε» τη Φενέρ στην Ευρωλίγκα με 8 πόντους στο τελευταίο λεπτά», αναφέρεται στον τίτλο και στον υπότιτλο της ιστοσελίδας «noticiasdealava.com».

Επίσης, τονίζεται πως... «ο Ολυμπιακός απέκτησε το πάνω χέρι στο τέλος με ένα επί μέρους σερί 1-12, ακολουθώντας την αήττητη ΤΣΣΚΑ στον έκτο όμιλο. Πως θα γινόταν διαφορετικά, όταν ο Σπανούλης πήρε την ομάδα στις πλάτες του στο τελευταίο λεπτό και σκόραρε 8 πόντους -ένα αποφασιστικό τρίποντο για το 68-71- για να «εκτελέσει» τους αδύναμους γηπεδούχους.

Αν και προηγήθηκε με 66-62, η Φενέρ είδε για πολλοστή φορά να «τελειώνει» το πάρτι. Έλαμψε, επίσης, ο Λοτζέσκι, σκοράροντας 18 πόντους με καλά στατιστικά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ