2015-01-19 19:23:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκίνησαν να στήνονται τα στέκια των καρναβαλικών γκρουπ
Μπορεί η φετινή καρναβαλική περίοδος που επίσημα ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο να είναι μικρή χρονικά καθώς διαρκεί μόλις ένα μήνα (ως γνωστό η κορύφωση του φετινού καρναβαλιού είναι στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2015) ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τις καρναβαλικές ομάδες που ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς ενώ ήδη σε κάποιες γωνιές της Πάτρας άρχισαν να ξεφυτρώνουν καρναβαλικά στέκια.

Τα στέκια είναι γεγονός ότι δεν έχουν την «φόρα» που είχαν άλλοτε και πολλά γκρουπ για οικονομικούς λόγους επιλέγουν άλλες λύσεις όπως π.χ. συγκεντρώσεις σε καφέ ή άλλους χώρους. Πάντως είδαμε να ετοιμάζεται ήδη ένα στέκι επί της οδού Κολοκοτρώνη και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν κι άλλα.

*Στο μεταξύ όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Πατρινό Καρναβάλι Νίκος Χρυσοβιτσάνος, τα ραδιοφωνικά κουίζ του καθιερωμένου παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού που φέτος συμπληρώνει αισίως μισό αιώνα – 50 χρόνια, θα μεταδοθεί (μετά το περυσινό «διάλειμμα») και πάλι από την ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο όπως συνέβαινε σε σταθερή βάση κατά το παρελθόν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ