2015-01-22 03:36:05
Φωτογραφία για Δραγασάκης: Δε δεχόμαστε τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει χρόνο για να λειτουργήσει η δημοκρατία, είπε ο... υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον Βήμα FM, προσθέτοντας ότι η διαπραγμάτευση δεν γίνεται με το πιστόλι στον κρόταφο.

Ο κ. Δραγασάκης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου και θα ζητήσει χρόνο για να μπορέσει να προετοιμάσει τις δικές της προτάσεις που αφορούν: το νέο πλαίσιο δημοσιονομικών στόχων, το εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και το δημόσιο χρέος.

«Είναι δυνατόν η νέα κυβέρνηση να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, χωρίς να λάβει στα χέρια της τα στοιχεία για το δημόσιο ταμείο;» αναρωτήθηκε.

Ερωτηθείς τι θα γίνει αν οι εταίροι αρνηθούν το αίτημα η διαπραγμάτευση να μην γίνει με την τρόικα, ο κ. Δραγασάκης απάντησε πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο «αγνοείται η βούληση του ελληνικού λαού».

Ο κ. Δραγασάκης είπε ότι η διαπραγμάτευση έχει ξεκινήσει και τόνισε ότι η παγίδα είναι το γεγονός πως μάς δανείζουν για να πληρώνουμε παλιά χρέη. «Θα πρέπει να βγούμε από αυτή την παγίδα» είπε.

Ερωτηθείς εάν θα θέσει θέμα δημοψηφίσματος είπε ότι το δημοψήφισμα τίθεται την Κυριακή και πρόσθεσε ότι η εκτίμησή του είναι ότι ο λαός θα καταδικάσει τα μνημόνια.

Εάν αναγκαστούμε να διαπραγματευτούμε ξεχωριστά με κάθε χώρα, τότε φυσικά το κατοχικό δάνειο θα τεθεί ως θέμα, είπε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ