2015-01-24 00:30:07
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΠΟΥ... «ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ» Ο ΒΑΣΙΛΗΣ!
Στην απόδοση του Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας στην κάμερα του novasports, ενώ ανέλυσε τι έκανε ο Ολυμπιακός για να γυρίσει το ματς απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά ο Τόμιτς είπε:

«Έπαιξε ρόλο πως ηρεμήσαμε, η ομάδα ήθελε ηρεμία όταν χάνεις με 11 πόντους, πρέπει να πηγαίνεις επίθεση επίθεση και άμυνα άμυνα. Αυτό κάναμε και στο τέλος νικήσαμε. Περιορίσαμε αρκετά τη Λαμποράλ στο 1-1 κάτι που στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάνει καλή δουλειά. Είχαν πολύ κακό ποσοστό στα τρίποντα στο β' ημίχρονο ενώ εμείς 7/15. Βρήκαμε εύκολους πόντους στην επίθεση. Αλλάξαμε και την άμυνα με νταμπλ τιμ και έτσι κερδίσαμε το ματς.

Με τους πόντους του Βασίλη άλλαξε η ροή του ματς, έβαλε τα τρίποντα που «σκοτώνουν» τον αντίπαλο και έδωσε ώθηση σε όλους τους άλλους παίκτες. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο Τοp 16, η Λαμποράλ παίζει καλό μπάσκετ, η Ρεάλ την κέρδισε στο τέλος στη Μαδρίτη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι και συγκεντρωμένοι.

Παίζουμε παιχνίδια ανά δύο μέρες. Να ξεκουραστούμε με καλές προπονήσεις και να έχουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα ματς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ