2015-01-27 05:49:08
Φωτογραφία για Θεόδωρος Καράογλου: Τα δύσκολα δεν άρχισαν ακόμα
Στα αίτια της ήττας της ΝΔ στις εκλογές αναφέρθηκε ο... Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής στη Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης μιλώντας στις "Πρωινές κουβέντες" με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, στο radio1d.gr.

"Τα δύσκολα δεν έχουν αρχίσει ακόμα" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καράογλου αναφορικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που αυτή θα ακολουθήσει σε σχέση με τους δανειστές και πρόσθεσε "όταν φτάσει η δύσκολη ώρα, τότε θα ξεκαθαρίσουμε τί ακριβώς συμβαίνει".

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνοντας λόγο για τα αντιλαϊκά μέτρα και τις δύσκολες αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά είπε "ήταν μία δύσκολη πορεία.Κατανοούμε ότι δημιουργήσαμε προβλήματα στους Έλληνες πολίτες".

"Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι ένα πρόγραμμα για γέλια, είναι ένα πρόγραμμα λαϊκισμού, ένα πρόγραμμα δημαγωγίας"τόνισε ο κ.Καράογλου αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατέληξε και με μία ευχή "εύχομαι να προσαρμοστεί επί το ρεαλιστικότερο ο ΣΥΡΙΖΑ, εύχομαι να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για να μην έχουμε προβλήματα". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ