2015-01-28 12:10:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Ένα σπίτι εμποδίζει την σύνδεση δύο οδών στην Άνω Πόλη
Έντονες οι διαμαρτυρίες εκατοντάδων κατοίκων της συνοικίας Παναγίας Αλεξιωτίσσης για ένα σπίτι που εμποδίζει την επέκταση της οδού Παναγίας Αλεξιωτίσσης μέχρι την 12ου Συντάγματος. Έτσι η Αλεξιωτίσσης θα μπορεί επιτέλους να συνδέει την οδό Μαραγκοπούλου με την 12ου Συντάγματος. Θα διευκολύνει δε και το κυκλοφοριακό, αφού και η οδός Γερμανού θα επικοινωνεί με την Μαραγκοπούλου.

Το παλιό σπίτι ανήκει στο Νοσοκομείο, είναι ακατοίκητο εδώ και 35 χρόνια, είναι ερειπωμένο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, κανείς όμως δεν ευαισθητοποιείται για την παραχώρησή του στον Δήμο (με ότι αυτό συνεπάγεται) προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες διάνοιξης της οδού.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα άλλα οικόπεδα έχουν απαλλοτριωθεί και μόνο το συγκεκριμένο σπίτι εμποδίζει την διάνοιξη. Οι κάτοικοι έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα από τις 7 Νοεμβρίου 2012, του οποίου όμως η τύχη… αγνοείται στα συρτάρια του Δήμου. Οι κάτοικοι ελπίζουν πως η νέα δημοτική αρχή θα πράξει τα δέοντα. Μάλιστα ήδη έχει γίνει επαφή του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Απόστολου Λέτσιου. Αναμένεται η απάντησή του Πηγή: dete
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ