2015-01-29 18:24:28
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ... ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ Ο ΚΟΝΕ! *ΒΙΝΤΕΟ*
O Μπακαρί Κονέ για τον οποίο από το πρωί σας ενημερώσαμε (δείτε το θέμα και το βίντεο ΕΔΩ), εμφανίζεται σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από την Γαλλία, θετικός για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψαν οι Γάλλοι, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά, είχε μία επικοινωνία με τον ομόλογό του στη Λιόν, Φλοριάν Μορίς, για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Κονέ, ο οποίος είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «λιονέ», όμως βρίσκεται στη λίστα των… αποχωρήσεων, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ουμπέρ Φουρνιέ.

Γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν σήμερα πως ο Κονέ -που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη- καλοβλέπει την προοπτική του Ολυμπιακού!

O 26χρονος Αφρικανός σέντερ μπακ που έχει γαλλικό διαβατήριο με δεδομένο πως έχει να παλέψει με ακόμα τρεις στόπερ για μία θέση στην ενδεκάδα δείχνει θετικός για τους πρωταθλητές Ελλάδας βλέποντας πως εκεί θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πέραν τούτου πάντα βάσει πάντα των Γαλλικών πηγών ο Ολυμπιακός προσφέρεται να δώσει στα ανταλλάγματα τον Γκαετάν Μπονγκ, που έχει ήδη απασχολήσει τις Γκινγκάμπ και Γουίγκαν.

Οι Γάλλοι θυμίζουν πως στην ερυθρόλευκη λίστα εκτός από τον Μπακαρί Κονέ είναι και οι Νέτο, Σιανί, Ντε Μαϊό και Νοβαρέτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ