2015-01-29 20:38:10
Φωτογραφία για «ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΕΦΕΣ»
Ο νέος προπονητής της Τόφας, Ηλίας Ζούρος, μίλησε στο "gazzetta.gr" για τη νέα σελίδα της καριέρας του, χαρακτηρίζοντας πολύ συναρπαστικό το τουρκικό πρωτάθλημα και προβλέποντας ότι μία εκ των Φενέρ και Εφές θα πάνε... Μαδρίτη!

Ο 48χρονος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που πριν από λίγες μέρες πέτυχε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της ομάδας που ελέγχεται από την αυτοκινητοβιομηχανία FIAT, μίλησε για το δύσκολο έργο που ανέλαβε, κατέθεσε την άποψή του για την Εφές Αναντολού και την Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολο και συναρπαστικό το τουρκικό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η προσθήκη του Ερτέλ έκλεισε μία “τρύπα” που είχε στον “άσο”, ενώ οι υπόλοιποι δύο point-guards (Ντρέϊπερ και Μπαλμπάϊ) είναι πολύ καλοί αμυντικοί και ταιριάζουν απόλυτα στην αμυντική φιλοσοφία του Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δίνει πολύ χρόνο στους δύο ταλαντούχους μικρούς της ομάδας, τον Οσμάν και τον Κορκμάζ, οι τέσσερις ψηλοί αλληλοσυμπληρώνονται, ενώ η ξεχωριστή ποιότητα και το υψηλό μπασκετικό IQ του Στράτου Περπέρογλου, δίνει στην Εφές εξαιρετική ισορροπία μέσα κι έξω από τη ρακέτα
. Θεωρώ ότι η ήττα από τη Νίζνι θα έχει αφυπνίσει την τουρκική ομάδα, που θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στην Φενέρμπαχτσέ, η απόκτηση του Ζήση προσέθεσε εμπειρία και καθαρό μυαλό στο ρόστερ που σφύζει από ταλέντο κι αθλητικά προσόντα κι έχει πολύ βάθος. Θεωρώ ότι ομάδα του Ομπράντοβιτς θα βελτιώνεται συνεχώς από παιχνίδι και παιχνίδι και θα “ρεφάρει” τις ήττες που έχει κάνει ως τώρα και οι οποίες, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, έχουν έρθει κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα... Γενικά πιστεύω ότι το τουρκικό μπάσκετ, με τα χρήματα που έχουν επενδύσει οι μεγάλες ομάδες του στο άθλημα, αξίζει να έχει εκπρόσωπο στο φάϊναλ-φορ και νομίζω ότι φέτος έφτασε η ώρα για να τα καταφέρει!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ