2015-01-29 20:48:46
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο Αυτόφωρο στις 5 Φεβρουαρίου θα δικαστεί ο 36χρονος που έκανε διακίνηση έξω από τον ΟΚΑΝΑ στο ΠΓΝΠ
Στο Αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί ο 36χρονος ο οποίος... συνελήφθη, όπως αποκάλυψε το tempo24.gr, για κλοπή σε βάρος 61χρονου, αλλά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και χαπιών έξω από Μονάδα Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ στο Π.Γ.Ν.Π.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ιδιαίτερα «γνώριμος» στην ΕΛ.ΑΣ., οδηγήθηκε απευθείας στο δικαστήριο, όμως ζήτησε και έλαβε αναβολή στη δίκη και έτσι θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου την επόμενη Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου.

Να υπενθυμίσουμε πως όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, ο άνδρας έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα χορήγησης βουπρενορφίνης στη Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης ΟΚΑΝΑ που βρίσκεται στο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ρίον, κάνει κανονικά τη θεραπεία του, όμως όταν βγαίνει από το κτίριο, κάνει διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πουλά χάπια και ηρωίνη στα υπόλοιπα μέλη.

Λίγο νωρίτερα, από τη σύλληψή του, ο 36χρονος είχε προστρέξει προς βοήθεια ενός ηλικιωμένου τον οποίο και είχε πλησιάσει μια Ρομά που θωπεύοντας τον του είχε αρπάξει χρηματικό ποσό. Έτσι προσποιήθηκε πως είναι αστυνομικός, λέγοντας μάλιστα στο θύμα πως «φίλε εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω» και τελικά κατάφερε και άρπαξε τα χρήματα από τη Ρομά και τον ηλικιωμένο και εξαφανίστηκε.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, χθες (28-1-2015) το μεσημέρι στο Ρίο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 36χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και μία ημεδαπή Ρομά, η οποία είναι συνεργός του 36χρονου.

Ειδικότερα, οι δράστες χθες το μεσημέρι, στο Ριο, στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, πλησίασαν τον 61χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν (25) ναρκωτικά δισκία καθώς και το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ , το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ