2015-02-02 15:50:17
Φωτογραφία για Πέταξε δυο μηχανάκια και έφυγε σαν κύριος - Έτσι ξεπαρκάρουν στην Πάτρα...
Σαν κύριος ή κυρία έφυγε ο/η οδηγός που φαίνεται πως είχε σταθμέυσει στη συμβολή της οδού Μαιζώνος και Αγ. Νικολάου, στο απόλυτο κέντρο της Πάτρας. Αφού νωρίτερα στην προσπάθεια του έριξε δυο μηχανάκια το ένα πάνω στο άλλο και τα δύο στο οδόστρωμα.

Η στάθμευση δικύκλου στους δρόμους της Πάτρας είναι επίσης πονοκέφαλος για τους δικυκλιστές αφού γνωρίζουν πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν το όχημά τους σε.. οριζόντια θέση ή στην καλύτερη περίπτωση με γρατσουνιές και χτυπήματα στα πλαστικά μέρη. Είναι και ο λόγος που πολλοί σταθμεύουν -έστω κι αν αυτό είναι παράνομο- στα πεζοδρόμια.

Το φαινόμενο, οπότε και οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου προκαλεί φθορές σε άλλο όχημα, είναι συνήθες και στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το συμβάν πρέπει να έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και η μειωμένη κίνηση στο κέντρο, επέτρεψε στον οδηγό να.. "την κάνει" σαν κύριος χωρίς να ενδιαφέρεται για τις υλικές ζημιές που προκάλεσε.

Εξάλλου δεν τον είδε κανείς. Η μήπως τον είδε; Προφανώς και οι οδηγοί των δικύκλων θα ήθελαν τα στοιχεία του για να πουν δυο λογάκια με την ασφαλιστική του.

Γιάννης Πομώνης-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ