2015-02-03 11:14:16
Φωτογραφία για ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ... «ΚΟΨΕΙ» Ο ΠΕΡΕΪΡΑ;
Σαντάνα, Ντοσεβί, Φορτούνης και Χάρα... μονομαχούν για τρεις θέσεις, με τους Μπουχαλάκη, Σαλίνο, Μπενίτες να... αισθάνονται ανασφάλεια.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου τελείωσαν και ο Ολυμπιακός και πιο συγκεκριμένα ο Βίτορ Περέιρα, πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη... λίστα που θα δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ, κάτι που πρέπει να γίνει ως σήμερα (3/2) το μεσημέρι.

Ο κανονισμός μιλάει για τρεις αλλαγές και ο Ολυμπιακός έχει... τέσσερις υποψήφιους για να μπουν στη λίστα, αλλά αναγκαστικά ο ένας από αυτούς περισσεύει και θα παρακολουθεί το Europa League από την εξέδρα.

Λογικά, υποψήφιοι είναι οι δυο μεταγραφές, Σαντάνα και Χάρα, ο Ντοσεβί που είναι βασικός εξτρέμ από την μέρα που ήρθε ο Περέιρα, αλλά και ο Φορτούνης που κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσει και του Πορτογάλου τεχνικού αλλά ακι του ερυθρόλευκου κόσμου, όπως φάνηκε και στη Βέροια, που ήταν βασικός αντί του Τσόρι. Οι θέσεις όμως είναι τρεις και ένας από αυτούς θα μείνει εκτός Από εκεί και πέρα, πρέπει να βρεθούν και οι τρεις που θα... βγουν από τη λίστα και σίγουρος είναι μόνο ένας, ο Αμπιντάλ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έφυγε. Στη θέση του λογικά θα μπει ο Σαντάνα, αφού και μεγάλη μεταγραφή είναι και απαραίτητος σε αυτή τη θέση.


Υποψήφιοι να μείνουν εκτός λίστας είναι οι Μπουχαλάκης, Σαλίνο, αλλά και ο Μπενίτες χωρίς βέβαια να αποκλειστεί κάποια έκπληξη, αφού δεν είναι γνωστό ποιες είναι οι σκέψεις του Περέιρα.

Ο Σαλίνο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός Ευρώπης, καθώς δεν παίζει ούτε επί Περέιρα και τη θέση του, αν υπάρχει πρόβλημα με τον Ελαμπντελαουί, μπορεί να πάρει ο Μανιάτης. Σίγουρος δεν πρέπει να... αισθάνεται και ο Μπενίτες, καθώς με τη νέα κατάσταση πραγμάτων δεν δείχνει να έχει θέση στην ενδεκάδα και στη Βέροια μάλιστα δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή και προτιμήθηκε ο Χάρα, παρόλο που είναι εμφανώς ανέτοιμος.

Ποιά θα είναι η απόφαση του Περέιρα; Υπομονή λίγες ώρες και θα μάθουμε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ