2015-02-03 19:24:02
Φωτογραφία για «ΜΕ ΟΛΑΪΤΑΝ... ΚΛΕΙΣΑΜΕ»
Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις με τον δανεισμό του Ολαϊτάν από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον τεχνικό των Κρητικών.

Παρά το γεγονός πως η εξασφάλιση της παραμονής είναι μια αποστολή αρκετά δύσκολη για τον Εργοτέλη, ο Γιάννης Ταουσιάνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη του εν λόγω στόχου. Επίσης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις, στη συνεργασία του με τον Χουάν Φεράντο και τον Παύλο Δερμιτζάκη αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μεταξύ άλλων για τον παίκτη του Ολυμπιακού που θα αγωνίζεται στην ομάδα του με τη μορφή δανεισμού είπε στον σταθμό «TV CRETA»:

Για τον Ολαϊτάν και την αγωνιστική του κατάσταση: «Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ήρθε και μπήκε αμέσως στο πρόγραμμα γιατί βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Σαφώς λείπουν παιχνίδια από τον Ολαϊτάν, η πρώτη του συμμετοχή μετά από το διάστημα που έλειπε ήταν πριν κάποιες μέρες σε αγώνα Κυπέλλου και μέρα με τη μέρα είναι όλο και καλύτερα».


Για το αν ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Εργοτέλης: «Ναι με τον Ολαϊτάν κλείσαμε τις μεταγραφές μας, όσον αφορά τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό που είχαμε γι αυτή την χρονική περίοδο. Βέβαια όσο υπάρχουν μεταγραφές… αλλά βάσει προγραμματισμού και βάσει προσθηκών στις ανάγκες που είχαμε και στις θέσεις που θέλαμε ήταν αυτός ο αριθμός μεταγραφών».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν: «Γενικώς είμαι ευχαριστημένος. Η διοίκηση έκανε τα αδύνατα δυνατά. Έδωσε μεγάλο αγώνα. Έγινα πολλές μεταγραφές για τέτοια περίοδο και στοχευμένες. Είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών που δείχνουν τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους αλλά και τη διάθεση που οφείλουμε να έχουμε γι αυτό το δύσκολο έργο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ