2015-02-04 05:22:06
Φωτογραφία για Άρης: Έρχονται Ελλάδα Κάλας και Γερμανοί
Στην Ελλάδα αναμένεται να βρίσκεται από την αρχόμενη Πέμπτη (5/2) ο Άλεξ Κάλας που αναμένεται να... παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία εβδομάδα μέσα στην οποία θα έχει σειρά επαφών κυρίως για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Ωστόσο οι αφίξεις για τον Άρη δε σταματούν εκεί. Και αυτό γιατί την Κυριακή θα έρθούν στην Ελλάδα οι δύο Γερμανοί που αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό του Κάλας, όταν θα συσταθεί η ΠΑΕ, οι Ντίτερ Χένες και Βάλτερ Φόιχτ.

Οι δύο τους μάλιστα θα βρεθούν στο «Βικελίδης» για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό όπου αναμένεται το γήπεδο να έχει πολύ κόσμο σύμφωνα με το sentragoal.gr.

Οι δύο Γερμανοί επιχειρηματίες που θα βρίσκονται στο πλευρό του την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εφόσον συσταθεί εκ νέου η ΠΑΕ.

Ο Χένες είναι παλιά δόξα της Μπάγερν Μονάχου και αδερφός τού πρώην προέδρου της γερμανικής ομάδας, Ούλι Χένες, ενώ έχει δουλέψει ως μάνατζερ σε αρκετές ομάδες. Ο Βάλτερ Φόιχτ έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο, καθώς διετέλεσε πρόεδρος στη γερμανική Ουλμ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ