2015-02-05 02:40:10
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΣΧΟΛΙΑΣΕ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ!
Μετά από κάθε αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ανεβαίνει" η περιγραφή αυτού.

Η αποψινή (4/2) για τον αγώνα με τον ΟΦΗ περιλαμβάνει και... σκληρή κριτική για την ομάδα του ΠΑΟΚ και τις εμφγανίσεις στο 2015 (προφανώς σε συνεννόηση και με τη διοίκηση).

Διαβάστε τα όσα αναφέρονται:

«Ο ΠΑΟΚ του πρώτου μισού της σεζόν έκανε την Ελλάδα να παραμιλάει…Το 2015 όμως έχει χάσει τον αέρα υπεροχής που τον καθιέρωσε στην κορυφή της βαθμολογίας και έμεινε πίσω στην προσπάθειά του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Το πιο ανησυχητικό απ΄όλα είναι τα πανομοιότυπα γκολ που δέχεται η ομάδα και το γεγονός ότι δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί και στη συνέχεια να διαχειρίζεται το σκορ με μεγαλύτερη άνεση. Ο μαχητικός ΟΦΗ βρέθηκε μάλιστα να προηγείται με 2-0 στο ημιχρόνο με τον ΠΑΟΚ να μην είναι απειλητικός.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο, αλλά το αβαντάζ του αντιπάλου ήδη ήταν πολύ μεγάλο. Ο ΠΑΟΚ μείωσε προσωρινά με τον Παπαδόπουλο και πίεζε, αλλά όταν τα έπαιζε όλα για όλα για την ισοφάριση, δέχτηκε το καθοριστικό 3-1.


Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, τίποτα δεν πήγε καλά και το παραδέχτηκαν πρώτοι απ' όλους οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Γκιόργκι, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (90΄ Μανιδάκης), Τζορτζ, Κάλαϊντζιτς, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης (66΄Μερεμπαστβίλι), Μπολάκης, Φαζός, Μακρής

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κατσικάς, Ρικάρντο Κόστα, Κωνσταντινίδης (59΄Κίτσιου), Σκόνδρας, Μαντούρο (45 ΄Τζανδάρης), Γκολάσα (72΄ Κουλούρης), Νομπόα, Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ