2015-02-05 12:58:14
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ
Απολαυστικός για ακόμα μία φορά ο Νίκος Αλέφαντος στο "sportdog" μιλάει για τον ΠΑΟΚ, τον Αναστασιάδη τον Ολυμπιακό και πολλά άλλα! 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Τόσες φορές το έχω πει, το τελευταίο δίμηνο δεν υπάρχει προπονητής Αναστασιάδης. Τα έχει διαλύσει όλα. Δεν άφησε όρθιο τίποτα, έχει πλακωθεί με παίκτες, πάει στην Ξάνθη τρώει 4, πάει στα Γιάννενα τρώει 3, αποκλείεται από τις "κωλοπετινίτσες" στο Κύπελλο, χάνει στην έδρα του από τον Παναιτωλικό, χάνει από τον διαλυμένο ΟΦΗ, μόνο που έβαζε τον Αθανασιάδη τόσο καιρό να παριστάνει τον Ρούνεϊ να κάνει τον μπαλαντέρ ή να τραβιέται πλάι, έναν ΑΜΠΑΛΟ παίκτη που δεν μπορεί ούτε να κοντρολάρει, τα λέει όλα.

Δεν σέβεται τους χώρους, δεν κλείνει χώρους, δεν βγαίνει στις κόντρες, δεν κάνει σωστές προπονήσεις αφού και στη φυσική κατάσταση ο ΠΑΟΚ έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό.

Και μας είχε πρήξει με την Παναγιά. Το έχει ξεφτιλίσει. Κι εμείς πιστοί είμαστε, και εμείς την αγαπάμε την Παναγία, αλλά δεν γίνεται σε κάθε ματς να μας μιλάει για την Παναγία, η Παναγία ήθελε τη νίκη ή δεν ήθελε τη νίκη, η Παναγία θα μας βοηθήσει, τον Μάιο θα είμαστε καλά επειδή το θέλει η Παναγία.


Πολύ σωστά μου λέει ο Σινάνογλου ότι αυτά δεν τα ακούς ούτε από φανατικούς μουσουλμάνους και υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές ή προπονητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη! Και στον Ολυμπιακό υπάρχουν μουσουλμάνοι παίκτες και σε όλες τις ομάδες. Τέτοια πράγματα να μιλάνε για τον Αλλάχ στην μπάλα δεν τα ακούς.

Μάλλον χρειάζεται ψυχολόγο αυτός ο άνθρωπος για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. Μία κακομοιριά, μια στεναχώρια, μια μιζέρια, χάνει έχει το κεφάλι κάτω και μουρμουράει, νικάει πάλι έχει το κεφάλι κάτω και μουρμουράει.

Θα μιλήσει λέει με τον πνευματικό του για να του πει σε ποια ομάδα θα πάει, κάτι πράγματα πρωτοφανή στην Ευρώπη, για να μην πω παγκοσμίως.

Μα δεν έχει τη στοιχειώδη λογική να σκεφτεί ότι η Παναγία δεν θα θέλει να ευνοήσει μόνο την ομάδα του και τον ίδιο, διότι και άλλοι άνθρωποι σε άλλες ομάδες είναι πιστοί χριστιανοί. Άσε που έχει πολύ σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί η Παναγία, υπάρχει πείνα και δυστυχία στον κόσμο, αρρώστιες και θάνατοι.

Μόνο και μόνο γι΄ αυτά που λέει συνεχώς για την Παναγία, έπρεπε να τον έχουν στείλει σπίτι του εδώ και καιρό. Ορίστε τώρα, πού κατάντησε ο ΠΑΟΚ, από τους 5 βαθμούς μπροστά, βρέθηκε 8 βαθμούς πίσω! Πού είναι η βοήθεια από την Παναγία;

Δεν μιλάει για ποδόσφαιρο στις συνεντεύξεις τύπου και για τακτικές, αλλά μιλάει για την Παναγία, αυτά είναι άρρωστα πράγματα, εξωγήινα.

Έχουν οργιάσει πολλοί δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό τόσο καιρό. Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια της ομάδας σας, ο Ολυμπιακός σας φταίει; Έχετε διαλυθεί μόνοι σας.

Δεν ξέρω γιατί δεν έβαλε τον Βίτορ, είχε πλακωθεί και με αυτόν; Και έβαλε τον Κατσικά με τον Κόστα, σας είχα πει για αυτόν τον 34χρονο που ήθελε να φέρει ο Μίτσελ, αργός, τον είδα με τον Παναιτωλικό στο γκολ, έκανε τώρα και το πέναλτι στην Κρήτη.

Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Δεν μου άρεσε η ομάδα, όπως δεν μου άρεσε στη Βέροια. Η ΦΙΦΑ πρέπει να επιβάλει έναν κανονισμό όπως στο μπάσκετ, να αναγκάσει τις ομάδες να περνάνε γρήγορα τη σέντρα και να μη γυρνάνε την μπάλα πίσω. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με τις πάσες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Μας κουράζει αυτό το ποδόσφαιρο.

Πάσα-πάσα-πάσα, στο πρώτο ημίχρονο βαρέθηκα πολύ, δεν ευχαριστιέσαι μπάλα. Υπήρξε ένα 25λεπτο που ο Ολυμπιακός ήταν όλο πάσα-πάσα και δεν πάτησε ούτε μια φορά την περιοχή!

Πού είναι εκείνο το ποδόσφαιρο με τον Βαλβέρδε, αλλά και σε προηγούμενα χρόνια που ο Ολυμπιακός ήταν γρήγορος, έπαιζε με συνδυασμούς, έβγαζε γρήγορα την μπάλα από τη μια περιοχή στην άλλη. Μόνο μία τέτοια φάση έγινε στο Καραϊσκάκη τώρα, εκεί με τον Μανιάτη και τον Αφελάι. Και δεν βλέπω κάτι που είναι βασικό στο ποδόσφαιρο: Κίνηση χωρίς την μπάλα.

Στο γκολ του Αφελάι είδατε αυτό που έλεγα τόσο καιρό ότι λείπει. Ακόμα και στην προηγούμενη στήλη αυτό ανέλυα επί λέξει: "Δεν γίνεται κύριε Αφελάι να αράζεις έξω από την περιοχή και όταν έρχεται η μπάλα από το πλάι να περιμένεις να τη βρει ο Μήτρογλου, αλλά αν δεν τη βρει ο Μήτρογλου να κάνεις δώρο τη μπάλα στους αντιπάλους. Έμπα μέσα στην περιοχή, πάτα περιοχή".

Γύρισε λοιπόν την μπάλα τώρα από το πλάι ο Τσόρι, δεν τη βρήκε ο Μήτρογλου, πάτησε επιτέλους περιοχή ο Αφελάι και σκόραρε. Έχουν λείψει πολλά τέτοια γκολ φέτος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος καθαρή ομάδα, δεν κλότσησε και δεν χτύπησε, δεν είδες τράκους και αντιαθλητικό παιχνίδι μέσα στο Καραϊσκάκη. Το γκολ του λείπει φέτος του Ατρόμητου. Ο Μαρσελίνιο θα τον ανεβάσει, έβαλε πολύ ωραίο γκολ. Για εμένα είναι μεγάλο λάθος να έχεις Κατσουράνη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη και να αφήνεις έξω τον έναν απ’ τους τρεις, παίξε με 3 στόπερ ρε άνθρωπε.

Έβλεπα προχθές το Μπάγερν-Σάλκε, τρομερός ο Ντι Ματέο με 5-3-2, τον διέλυσε τον Γκουαρντιόλα! Πήγε η Σάλκε μέσα στην έδρα της Μπάγερν, με 3 στόπερ αλλά έβγαινε και με 4 παίκτες μπροστά! Με τα χίλια ζόρια πήρε η Μπάγερν την ισοπαλία. Ο Ντι Ματέο έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι. Τον έσβησε με αυτήν την τακτική τον Λεβαντόφσκι και τον Γκέτσε, μόνο ο Ρόμπεν έπαιξε καλά.

Ο Σαντάνα στο Καραϊσκάκη μπήκε και έδειξε ότι αν ένας παίκτης είναι καλός, δεν έχει ανάγκη ούτε από χρόνο ούτε να προσαρμοστεί που λένε για δικαιολογίες. Μπήκε ο παίκτης χωρίς καν προπονήσεις και έπαιξε. Βέβαια δεν είχε πίεση, έδειξε όμως χαρακτήρα, ότι διψάει για μπάλα, είχε πάθος, φώναζε, έδινε οδηγίες, λες και ήταν 5 χρόνια στον Ολυμπιακό. Έκανε τα τάκλιν του και έδειξε ότι αν και πανύψηλος, έχει ταχύτητα. Και είναι στεγνός. Είδα επίσης ότι έχει ωραίο διασκελισμό. Θέλω πάντως να τον ξαναδώ για να μιλήσω πιο σίγουρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ