2015-02-05 13:51:58
Φωτογραφία για Δεν χάνει ευκαιρία ο Σαμαράς να κράζει τον Τσίπρα: Με ποιον τον παρομοίασε;
«Παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα, βγάλαμε τη χώρα από την κρίση, και ας μην το αναγνωρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κάνοντας τον απολογισμό της κυβέρνησής του μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Υποστήριξε πάντως ότι η ΝΔ θα είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση που θα στηρίζει οτιδήποτε είναι σωστό και στηλιτεύουμε οτιδήποτε είναι λάθος.

Μιλώντας για τη χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ να σταματήσει να δέχεται ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα από τις 11 Φεβρουαρίου ο Αντώνης Σαμαράς τη χαρακτήρισε ανησυχητική υποστηρίζοντας πάντως ότι «τα χειρότερα μπορούν ακόμη να αποτραπούν, καθήκον μας να μην αφήσουμε τη χώρα να φτάσει στο χείλος του γκρέμου».

Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς περί κινδύνου χρεοκοπίας της χώρας σε περίπτωση μη τήρησης των δεσμεύσεών της σημειώσε: «Ο κ. Σουλτς είπε αυτό για το οποίο προειδοποιούσα και προσπαθουσα και προσπαθώ να αποτρέψω».


Απορρίπτοντας την κριτική που ασκήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά στη ΝΔ περί εκφοβισμού του κόσμο, ο πρώην πρωθυπουργός είπε πως είναι άλλο να εκφοβίζεις τον κόσμο και άλλο να προειδοποιείς για πραγματικούς κινδύνους.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της πρόσφατης ιστορίας της και τόνισε πως ύψιστη προτεραιότητα της ΝΔ είναι το εθνικό συμφέρον.

Επιτιθέμενος στην κυβέρνηση κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΠΟΙΚ Γιάννη Βαρουφάκη ότι θυμίζουν τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. «Όποιος στηρίζεται σε πυροτεχνήματα για να ανέβει στην εξουσία τελικά το μετανιώνει» είπε και πρόσθεσε ότι «περασε η εποχή που ο λαϊκισμος μπορούσε να κυριαρχεί κοροιδεύοντας ατιμώρητα έναν ολόκληρο λαό».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός μιλούσε για μια διεφθαρμένη χώρα, κάτι που, όπως είπε, κάνει τώρα και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ πρόσθεσε πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών παρομοίαζε τη χώρα με τον Τιτανικό και τώρα ο Γιάννης Βαρουφάκης λέει ότι είναι υπουργός σε μια χρεοκοπημένη χώρα
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΛΟΤΖΕΣΚΙ : PAME THRYLE!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΛΟΤΖΕΣΚΙ : PAME THRYLE!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ