2015-02-05 20:31:43
Φωτογραφία για Zούμε στο μεσαίωνα; Δεν σε δέχονται με κατοικίδιο!
Αγαπητό Tromaktiko, 

Επιτρέψτε μου τη φιλοξενία του χώρου σας για να αναρωτηθώ κάτι... Προσπαθώντας να ενοικιάσω πια εγώ και το σκυλάκι μου ένα διαμέρισμα στα Κεντρο-βόρεια Προάστεια, βρίσκω τις περισσότερες πόρτες κλειστές λόγω του ότι δεν θέλουν τα κατοικίδια...! 

Αλήθεια, ένα σκυλάκι είναι, όχι δεινόσαυρος που θα καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του! Αντιμετωπίζω νοοτροπίες που δεν πίστευα πια ότι υπήρχαν! Λες κι αν είχα 2 παιδάκια λιγότερες ζημιές θα προξενούσαν Γιατί τέτοιος ρατσισμός με τα ζώα; Ο νόμος βέβαια είναι ξεκάθαρος και επιτρέπει μέχρι 2 ανά διαμέρισμα αλλά το θέμα δεν είναι να ενοικιάσεις κάπου και να αρχίσεις τους τσακωμούς ή να φοβάμαι μην κάνει ένα γαβ ο σκύλος! 

Κατά τ'άλλα βέβαια, κάτι ερείπια ξέρουν οι ιδιοκτήτες να τα νοικιάζουν για παλάτια... Τα περισσότερα δε με κουζίνες και μπάνια του '60. Kαι οι τιμές στα ύψη όμως στα περισσότερα, λες κι ενοικιάζεις νεόδμητο! Αλλά μας φταίει ο σκύλος βέβαια... Τι να πω πια. Λες και τα προβλήματα σε μία πολυκατοικία είναι τα σκυλιά. Όχι η θέρμανση, ο σεβασμός, η καλή γειτονίαση και η καλή διάθεση. Έτοιμοι όλοι με το χέρι στη σκανδάλη να πυροβολήσουν... Ας είναι. Καλή καρδιά...

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ