2015-02-06 13:40:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Πλούσιο Σαββατοκύριακο για τον κρυμμένο θησαυρό - Νυχτερινή πλοήγηση και παντομίμα στο πρόγραμμα
Πλούσιο αναμένεται το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου για τους κυνηγούς του 50ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που έχει φέτος τον τίτλο «50 χρόνια πριν…50 χρόνια μετά».

Το 2ο Παιχνίδι Νυχτερινής Πλοήγησης του 50ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού, που έχει τίτλο «Πάμε σαν άλλοτε», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Οι σχετικές οδηγίες θα δοθούν από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας 92,5 στις 16.00. Σύνολο: 150 βαθμοί.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα: 14.30 στην Πλ. Γεωργίου Α΄ θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση πλατείας με τίτλο «Παντομίμα». Ο διαθέσιμος χρόνος για την παρουσίαση κάθε πληρώματος ή κάθε συνεργασίας πληρωμάτων θα είναι τρία (3) λεπτά. Αν η παρουσίαση θα έχει και ήχο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και το σχετικό CD. Η σειρά παρουσίασης των συμμετεχόντων θα δηλωθεί κατά την προσέλευσή τους στην πλατεία. Άριστα: 100 βαθμοί (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50-75-100).


Η Κριτική Επιτροπή θα δώσει για τη συγκεκριμένη φάση βραβεία στους καλύτερους, που θα απονεμηθούν στην εκδήλωση της Απονομής Βραβείων την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare.

Τα βραβεία Παντομίμας θα είναι τα τρία πρώτα στο παιχνίδι της 8/2/2015.

Σε περίπτωση βροχής η φάση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare.

Η κριτική επιτροπή του 50ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού αποτελείται από τους Χάρη Αναγνωστόπουλο, Περικλή Βασιλόπουλο, Νέλυ Δημησιάνου, Σάκη Πεφτίκογλου, Βάλια Ζωντανού και Γιούλια Πέτα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ