2015-02-06 15:56:05
Φωτογραφία για Ηλεία: «Σήκωσαν» φυντάνι με 250 ελαιόδεντρα!
Την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών εκμεταλλεύτηκαν άγνωστοι για να «σηκώσουν» 250 μικρά ελαιόδεντρα από το κτήμα του κ. Παναγιώτη Τσελεπή από το Κάστρο. Οι άγνωστοι δράστες μάλιστα φαίνεται ότι είχαν αρκετή ώρα στη διάθεσή τους αφού για να μειώσουν τον όγκο των φυτών και να αρπάξουν περισσότερα, τα έβγαλαν ένα - ένα από τα σακουλάκια τους!

Η ζημιά για τον κ. Τσελεπή υπολογίζεται στα 1.000 ευρώ, περίπου όλο το κέρδος που θα έβγαζε από το φυντάνι του την φετινή χρονιά. Το πρόβλημα ωστόσο είναι μεγαλύτερο, αφού τα τελευταία χρόνια, τέτοια περίπου εποχή, το φυντάνι του κ. Τσελεπή «εξαφανίζεται» με αποτέλεσμα… να έχει μόνο απώλειες!

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Παναγιώτης Τσελεπής είπε: «Πριν από περίπου μια εβδομάδα μπήκαν και μας πήραν περίπου 250 δέντρα. Αυτό όμως γίνεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή. Έχουμε αγανακτήσει, δεν ξέρουμε πια τι να κάνουμε. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται όμως μόνο με τις ελιές, έχουν κλέψει λάδια, αλυσοπρίονα, μηχανάκια
. Κλέβουν τα πάντα, κάτι πρέπει να γίνει, έχουμε αγανακτήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πιάσει κάποιον αλλά όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ανά πάσα στιγμή βρισκόμαστε επί ποδός. Πολλοί έχουν δει αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες να γυρνάνε μέσα στο χωριό στις 2 και στις 3 το βράδυ. Τι δουλειά μπορεί να έχουν αυτοί στο χωριό μας αυτές τις ώρες;».

Από την πλευρά της η κα Κατερίνα Τσελεπή, μητέρα του κ. Παναγιώτη Τσελεπή, είπε στην εφ. «Πατρίς»: «Αυτές τις μέρες που ήταν η κακοκαιρία ερχόμασταν αλλά όχι κάθε βράδυ. Αυτοί έκαναν την δουλειά στις 3 με 4 τη νύχτα. Δίπλα έχουν σκυλιά και όμως εκείνο το βράδυ δεν ακούστηκε τίποτα. Το σπίτι απέναντι το έχουν κλέψει 2 φορές. Ο άντρας μου κάνει αυτή τη δουλειά για να βγάλουμε ένα μεροκάματο να ζήσουμε. Είναι χειρουργημένος και πάει τώρα στο λόγκο. Διαφορετικά πώς να ζήσουμε με 440 ευρώ σύνταξη; Και να έρχεται ο καθένας αυτό το μεροκάματο να μας το κλέβει; Γιατί; Υποφέρω από τη μέση μου αλλά όλη μέρα δουλεύω γεμίζοντας τα σακουλάκια με χώμα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Δεν είναι κρίμα να έρχονται και να τα παίρνουν έτοιμα;».

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ