2015-02-06 16:00:21
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ Μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ ΣΕΦ! (PHOTOS)
Μεγάλη έμφαση έδωσε -όπως αναμενόταν- ο Ρωσικός Τύπος στην πρώτη φετινή ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ας δούμε τι λένε κάποια από τα... αμέτρητα Ρωσικά δημοσιεύματα για τη χθεσινή νίκη του Θρύλου με 84-76.

basketball.sport-express.ru : ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η ΤΣΣΚΑ έχασε στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά για την περίοδο 2014/15. Το σερί μετά από 15 παιχνίδια έσπασε για την ομάδα του στρατού ο Ολυμπιακός που ξεπέρασε τους κοκκινομπλέ για τρίτη συνεχόμενη φορά - μετά τον τελικό του 2012 και τον ημιτελικό του 2013.

sport.rbc.ru : ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Στην αναμέτρηση επί Ελληνικού εδάφους η ΤΣΣΚΑ έχασε από τον Ολυμπιακό για το Top 16 της Ευρωλίγκας. Παρόλο που προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 6 πόντους στη συνέχεια το μοτίβο του παιχνιδιού άλλαξε.Στο τέλος η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να σώσει τον αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να διορθώσει την κατάσταση, χάνοντας στο τέλος με μια διαφορά 8 πόντων.


Για την ομάδα του στρατού είναι η πρώτη ήττα στην τρέχουσα περίοδο της Ευρωλίγκας. Ήταν αήττητη σε όλο τον πρώτο γύρο και στα 5 πρώτα της δεύτερης φάσης των ομίλων.

m.championat.com : H ΤΣΣΚΑ έχασε για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2014/15 η ΤΣΣΚΑ συναντήθηκε με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν ήταν σε θέση να επεκτείνει το αήττητο σερί τους στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση και σταμάτησε στους 15 αγώνες. Οι 32 πόντοι που δέχθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο επέτρεψαν στον αντίπαλο να αναλάβει την πρωτοβουλία. Οι κοκκινομπλέ κυνηγούσαν το σκορ και κάποα στιγμή έφτασαν στο -3, αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι περισσότερο. Ο πιο παραγωγικός παίκτης της συνάντησης ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς , ο οποίος πέτυχε 20 βαθμούς.

wap.sovsport.ru : H TΣΣΚΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΦΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΣΕΡΙ 15 ΑΓΩΝΩΝ

Με την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 84-76 για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ που είχε καλύτερο παίκτη τον Τεόντοσιτς με 20 πόντους,σταμάτησε ένα σερί 15 αγώνων χωρίς ήττα. Για την Ελληνική ομάδαο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε 19 πόντους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ