2015-02-07 04:09:08
Φωτογραφία για Ανακαλούνται 197 αυτοκίνητα Chevrolet Aveo
Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας CHEVROLET μοντέλο Aveo (T300) εκτελεί... η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CHEVROLET, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 197 οχήματα, χρονολογίας κατασκευής 2011-2014 και ημερομηνίας παραγωγής από 04 Νοεμβρίου 2010 έως 21 Αυγούστου 2014, με αριθμούς πλαισίου από CB000469 έως CB057747.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 5 περιστατικά ατυχημάτων στην Αυστραλία ως αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του κινητήρα των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.

Μάλιστα, σε ορισμένα οχήματα ενδέχεται ο κινητήρας τους να εκκινήσει από μόνος του και να λειτουργήσει για μικρό χρονικό διάστημα, όταν το κλειδί βρίσκεται στη θέση κλειδώματος LOCK(OFF) του διακόπτη ανάφλεξης, λόγω της μη φυσιολογικής φθοράς του μηχανισμού του διακόπτη ανάφλεξης.


Δηλαδή, υπάρχει η πιθανότητα το όχημα να κινηθεί απρόσμενα όταν υπάρχει επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Γι' αυτό είναι σημαντικό να αφαιρείτε το κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης, μετά την απενεργοποίηση του κινητήρα.

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν από την εταιρεία Chevellas A.E. μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της CHEVROLET σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του κυλίνδρου του διακόπτη ανάφλεξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κόβει 7.800 θέσεις η Siemens
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κόβει 7.800 θέσεις η Siemens
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ