2015-02-07 20:24:09
Φωτογραφία για ΚΕΡΑΣΕ... 4ΑΡΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ Η Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 0-4 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα Super League K-17.

Με νίκη με σκορ 0-4 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο ολοκλήρωσε τους αγώνες του στη Β' φάση του Πρωταθλήματος Super League K-17 ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν άνετα της ομάδας της Κρήτης σ' εξ αναβολής αγώνα της 10ης ημέρας και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η κλήρωση της Γ' φάσης με τον Ολυμπιακό να περιμένει να μάθει την σειρά των αγώνων του.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σ' όλο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και προηγήθηκε μόλις στο 5' με κοντινό σουτ του Βάρκα. Στο 43' ο Θυμιανός μετά από ομαδική προσπάθεια "έγραψε" το 2-0 ενώ στο 66' Τζουμάκης με πλασέ πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του. Στο φινάλε (90') ο Κιρτζιαλίδης σημείωσε το 4ο γκολ του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Μπέτσας (70' Πριόνας), Θυμιανός, Αγιώτης, Φουάσης, Κολτσίδας (70' Ξενιτίδης), Λάμπρου, Βάρκας, Κηπουρός (70' Σπυριδάκης), Τζουμάκης (65' Τσίρμπας), Τσιλίκης (68' Κιρτζιαλίδης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Video Downloader Pro:  AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Video Downloader Pro: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ