2015-02-07 21:49:13
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΠΑΟ ΚΑΙ... ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!
Κυρίαρχος του αγώνα και της βαθμολογίας αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός, που... «εξαφάνισε» τον Παναναθηναϊκό στην Κυψέλη και με το άνετο 0-3 «ξεπλήρωσε» στις «πράσινες» την ήττα του πρώτου γύρου στο Ρέντη.

Σε... περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τις "πράσινες" ο Ολυμπιακός που επικράτησε άνετα στο κατάμεστο και αφιλόξενο κλειστό της Κυψέλης, όπου η ατμόσφαιρα ήταν άκρως... εχθρική με τους οπαδούς του "τριφυλλιού" να φτύνουν τις παίκτριες του Ολυμπιακού! Μάλιστα δέχτηκαν και παρατηρήσεις από τον διαιτητή, που είπε ότι θα διέκοπτε τον αγώνα αν δεν σταματούσαν.

Οι ερυθρόλευκες ήταν πιο αποτελεσματικές, εκμεταλλεύτηκαν άψογα τα λάθη των γηπεδούχων και -χωρίς ιδιαίτερη πίεση- έφτασαν στη μεγάλη αυτή νίκη, με κορυφαία τη Νέσοβιτς, που πήρε 17 πόντους.

Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη έδειξαν από την αρχή τι σημαίνει... πάθος, ενέργεια και ψυχή και αγνοώντας επιδεικτικά την απίστευτη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού, έκαναν... πλάκα μέσα στην Κυψέλη! Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως οι "πράσινες" προηγήθηκαν για πρώτη φορά σε όλο το παιχνίδι στις αρχές του τρίτου σετ!

Με τη Νέσοβιτς, την Μπαρμπόροβα και την Χριστοδούλου να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα, σε κανένα σετ και έκανε επιβλητικό «διπλό»... κορυφής!

Τα σετ 0-3 (18-25, 19-25, 23-25)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ