2015-02-08 22:46:21
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΣΟΡΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! *BINTEO*
Μία πέτρα που έπεσε πάνω στον Τσόρι Ντομίνγκεζ λίγο έλλειψε να... τινάξει το ματς της Τούμπας στον αέρα. Εκτός εαυτού ο Αργεντίνος μέσος των ερυθρόλευκων που πήρε την πέτρα για να την δώσει στον Γιάχο.

Συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσόρι πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ. Όμως εκείνη την ώρα ορισμένοι ανεγκέφαλοι από την εξέδρα πέταξαν κάποια αντικείμενα, εκ των οποίων και μία πέτρα που τον βρήκε στον ώμο, χτυπώντας τον.

Ο Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού, όπως ήταν φυσικό, εξοργίστηκε πήρε την πέτρα από το σημείο για να την πάει στον Γιάχο. Ο Μανιάτης βρέθηκε αμέσως δίπλα του, ο Αθανασιάδης του τόνισε να πάει να χτυπήσει το κόρνερ και πως ο ίδιος θα είναι στο πλευρό του για να μην τον πειράξει κανείς όμως ο Τσόρι ήταν πολύ εκνευρισμένος και με το δίκιο του.

Έτσι την ώρα που έφευγε από το σημείο ο Μακ επιχείρησε να τον σταματήσει με τον Τσόρι να... ξεσπάει πάνω του και να δέχεται κίτρινη κάρτα. Λίγο μετά η ένταση έλαβε τέλος και το ματς συνεχίστηκε κανονικά Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους... εξυγιαντές :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ