2015-02-10 22:48:04
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις: Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για όλους και για όλα
Ο Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μετεκλογικής συνεργασίας με τον Τσίπρα «Με τον κ.Τσίπρα μιλούσαμε και πριν τις εκλογές. Στο τηλέφωνο, στη Βουλή. Το βράδυ των εκλογών τον πήρα τηλέφωνο να τον συγχαρώ. Με πήρε πίσω τηλέφωνο. Συμφωνήσαμε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί... »

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό γάμος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον χαρακτήρισε σε ίδιους όρους... συμβίωση.

Με τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα περί σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό τόνισε ο κ. Καμμένος ότι δεν συμφωνεί.

00.10 Στο ερώτημα ευρώ πάσει θυσία απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας καθώς και στο δίλημμα διαγραφή, κούρεμα ή αναδιάθρωση του χρέους. «Αν είναι να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και να μείνουν άνεργοι και να πεινάσουν, όχι πάση θυσία ευρώ» ήταν η απάντησή του.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. συμφώνησε σε κούρεμα χρέους ή ακόμα και με την πρόταση Βαρουφάκη για perpetual bond (ομόλογο εις το διηνεκές) που σημαίνει αναδιάθρωση. Επιμένει δε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο.


00.00 «Βόμβες» πετά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. λέγοντας : «Αν κλείσουν τη στρόφιγγα παράνομα δεν θα πληρωθούν τις υποχρεώσεις».Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αποκάλυψε ότι η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει Plan B για χρηματοδότηση από άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία. «Οι ΗΠΑ έχουν ενδιαφερθεί για τον ορυκτό πλούτο της χώρας» σημειώνει.

11.50 Με τον μπαμπούλα που χρησιμοποιούν οι μανάδες να τρομάζουν τα παιδιά για να τρώνε το φαΐ τους παρομοίασε το Grexit ο Πάνος Καμμένος. 

 

«H Eλλάδα τελεί από μία πίεση από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου μας έβαλε σε έναν μηχανισμό» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε ασφάλιστρα κινδύνου, στην ισοτιμία ευρώ δολαρίου και σε «κερδοσκοπικά παιχνίδια που μπορεί να υποκρύπτουν δόλο» και συμπλήρωσε «Η Εξεταστική για το Μνημόνιο θα ασχοληθεί και με Έλληνες και με ξένους».

Για την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το μήνυμα ότι θα πάει μέχρι τέλους...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ