2015-02-11 20:16:32
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ηρακλής είναι έτοιμος να πετάξει... εκτός συνέχειας και τον Πανιώνιο και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά το 2-0 στο Καυταντζόγλειο.

Ο «Γηραιός» ήταν σαφώς καλύτερος και πιο διαβασμένος από τον αντίπαλο του και με τα γκολ από τον Κόρμπο που έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του και τον Ρομάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πήρε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, κατόρθωσε να διαχειριστεί σωστά το ματς και να κρατήσει αυτό το σκορ, παρά τα πολλά νεύρα που επικράτησαν στο γήπεδο, που του δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (91' Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης (70’ Πασάς), Περόνε (77’ Λουκίνας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (6’ λ. τρ Κόρμπος), Καθάριος (58’ Γιάννου), Μασούρας (77' Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ