2015-02-11 22:19:32
Φωτογραφία για Ανάσα αξιοπρέπειας και στον Πύργο - Μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς
Η πλατεία Ιατρίδη στον Πύργο αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει την σημερινή συγκέντρωση για «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα».

Πολίτες του Πύργου, όπως επίσης και όλων σχεδόν των ελληνικών πόλεων, αλλά και πολλών σημείων στο εξωτερικό, πραγματοποίησαν αυθόρμητα το απόγευμα της Τετάρτης, συγκέντρωση υπέρ των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης, την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ήδη μέσα στη συνεδρίαση του έκτακτου Εurogroup.

Ο τόπος συγκέντρωσης στον Πύργο ήταν στην πλατεία Ιατρίδη και το κάλεσμα είχε πραγματοποιηθεί τις αμέσως προηγούμενες μέρες, κυρίως μέσω facebook, με τίτλο «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα».

Που όπως τονίστηκε:

«Στέλνουμε μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι!

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.


Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής».

* Η γενική συμμετοχή, παρά τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες (τσουχτερό κρύο σε πολλές περιοχές όπως τον Πύργο, αλλά και χιονοπτώσεις σε άλλες, όπως και στην Αθήνα) ήταν πολύ σημαντική!

Ενω ήδη είναι πάρα πολύ πιθανό, να επαναληφθεί ανάλογη κίνηση και τη Δευτέρα (όπου υπάρχει προγραμματισμένη άλλη συνεδρίαση του Εurogroup).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ