2015-02-14 03:01:06
Φωτογραφία για Μέσα ο Πράνιτς, έξω ο Μπαϊράμι
Ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις του ο Ντάνιελ Πράνιτς κι έτσι αναμένεται να... βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αναστασίου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή.

Ο Κροάτης μέσος υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, καθώς ο Ζέκα αναμένεται να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και ο Μπούρμπος είναι τιμωρημένος και ο Τριανταφυλλόπουλος θα πάρει θέση στόπερ αντί του επίσης τιμωρημένου Ταυλαρίδη.

Από την προπόνηση απουσίαζε με άδεια ο Εμίρ Μπαϊράμι, που πήγε στην πατρίδα του. Ο Σουηδός μέσος είναι ουσιαστικά ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό και αναζητείται φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό θα πωλούνται και το Σάββατο, στα εκδοτήρια της Θύρας 4 του «Απ. Νικολαΐδης» από τις 10:00 έως τις 15:00. Στη διάθεση των φιλάθλων παραμένει ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, μόνο για τα Μέλη του Συλλόγου ή όσους εγγραφούν τώρα και με το δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στο όνομα κάθε Μέλους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 210 6870707-708. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ