2015-02-15 04:28:05
Φωτογραφία για Iσόβια στον 59χρονο Βορειοηπειρώτη,μέλος κυκλώματος, που είχε υποστεί βασανισμό
Τον απήγαγαν και τον κρατούσαν όμηρο για 55 μέρες Ταχυδρομούσαν στη γυναίκα του,τα δάκτυλα του,τα οποία που είχαν κόψει!

Είναι ο 59χρονος Δ.Μ. ,με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο,που οι Αλβανοί βαρόνοι των ναρκωτικών τον απήγαγαν, επειδή «έχασε» το φορτίο με τα 200 κιλά χασίς που γνωστός του Αθίγγανος από τα Άνω Λιόσια, παρέλαβε από τα Γιάννενα για να τα μεταφέρει στην Αθήνα, όπου και το φορτίο έκανε.... φτερά!

Όπως φαίνεται στην αποκαλυπτική φωτογραφία,που είχε δημοσιεύσει τον Μάιο του 2013 το epirusgate και τα δυο χέρια του Βορειοηπειρώτη είναι τυλιγμένα με γάζες. Και απ’ τα δυο του έκοψαν τον αντίχειρα και το ένα μικρό δαχτυλάκι. Η εκδίκαση της υπόθεσης, επιφύλαξε εκπλήξεις για τους δράστες και το ίδιο το θύμα, καθώς σε όλους επιβλήθηκαν βαρύτατες ποινές! Το δικαστήριο έκρινε πως τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ήταν ατράνταχτα και...

ιδιαίτερα επιβαρυντικά ,τόσο για τους Αλβανούς βαρόνους,όσο όμως και για τον 59χρονο θύμα της αρπαγής. Σε όλους επιβλήθηκαν ποινές ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον χρόνια φυλάκισης που κυμαίνονται από 10 έως 20 χρόνια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ