2015-02-17 00:16:19
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΣΕ ΣΙΟΒΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΝΤΝΙΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΟ!
O Bίτορ Περέιρα ήταν... ανακουφισμένος με την επάνοδο των Σιόβα και Μήτρογλου σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, καθώς όπως ξεκαθάρισε ξανά στους ίδιους, ποντάρει πολλά πάνω τους για Ντνίπρο και Παναθηναϊκό.

Οι Σιόβας και Μήτρογλου είναι δύο παίκτες τους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει για βασικούς με Νντίπρο και ΠΑΟ. Αμφότεροι είχαν παρουσιάσει προβλήματα τραυματισμών κυρίως λόγω της κόπωσης και των συνεχόμενων αγώνων.

Ο Βίτορ Περέιρα περιμένει πολλά και από τον διεθνή στόπερ και από τον «πιστολέρο». Γι' αυτό και μιλώντας με τους δύο στο περιθώριο της προπόνησης τους διευκρίνισε πως... «σας περιμένω δυνατούς με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό. Σας υπολογίζω πολύ για τα επόμενα ματς που έχουμε και είναι πολύ σημαντικά».

Με τους δύο παίκτες ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει ξανά ανάλογη κουβέντα από τότε που ανέλαβε καθώς ήταν εξαρχής στα βασικά του πλάνα. Γενικότερα ο προπονητής του Ολυμπιακού και αυτές τις ημέρες είναι πολύ κοντά στους παίκτες του και προσπαθεί διαρκώς να τους ανεβάζει το ηθικό και να τους υπενθυμίζει πόσο κρίσιμο είναι το διάστημα που ακολουθεί και ιδίως τα δύο επόμενα ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ