2015-02-17 12:46:50
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα της Βέφας Αλεξιάδου στο Facebook... [photo]
Δείτε φώτο Η Βέφα Αλεξιάδου ανάρτησε ένα κείμενο αγανάκτησης και… δεν δίστασε να αναφέρει ότι δεν είμαστε οι Έλληνες ενωμένοι έτσι ώστε να στηρίξουμε τη νέα κυβέρνηση που προσπαθεί να διαπραγματευτεί.

«Τι κρίμα!! να μην είμαστε ενωμένοι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή της πατρίδας μας!. Τι κριμα να μένουμε δεμένοι στις κομματικές μας ιδεολογίες και να σαμποτάρουμε και να χαιρόμαστε για την πειθανη αποτυχία της διαπραγματευσης, με καλυτερους όρους, που επιχειρεί να επιτυχει η νεα κυβερνηση! Ειλικρινα ντρεπομαι που ειμαι Ελληνιδα! Τι κριμα να μην ειμαστε ενωμενοι και τα λιμναζοντα νερα, που η νεα κυβερνηση Τσιπρα τολμησε να κουνησει, να τα κανουμε τρικυμια!! ωστε να μας τρομαξουν οι δυναστες μας!!

Δεν αντεχουμε αλλη λιτοτητα!! Αυτη δεν ειναι η αληθεια? Ας τη βροντοφωναξουμε λοιπον ολοι μαζι! Αριστεροι δεξιοι νεοδημοκρατες πασοκοι ποταμια και ελιες! Ολοι Ελληνες ειμαστε! ας σηκωσουμε το κεφαλι ψηλα κι ας απαιτησουμε το δικιο μας, ασχετα ποιος το σηκωσε πρωτος» έγραψε χαρακτηριστικά η μαγείρισσα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ