2015-02-18 18:04:23
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ντουρμάζ μίλησε στο Olympiacos TV για το ματς με την Ντνίπρο, λίγο πριν αναχωρήσει η «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Ουκρανία.

Στην κάμερα του Olympiacos TV μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ και αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ντνίπρο.

Ο άσος του Θρύλου αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία, αλλά και το αν μπορεί να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τέλος, ο εξτρέμ της ομάδας του Πειραιά, μίλησε και για τον προσεχή αντίπαλο των «ερυθρόλευκων», την Ντνίπρο.

Αναλυτικά τόνισε:

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία: «Είναι δύσκολο γιατί θα είναι κρύος ο καιρός, όμως είμαι συνηθισμένος να παίζω σε τέτοιον καιρό, από την Σουηδία. Επίσης κάνει πολύ κρύο στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό, όποτε θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούμε».

Για το αν μπορεί να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία της ομάδας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις: «Ναι, μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε ότι και στην άλλη διοργάνωση. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε!».

Για την Ντνίπρο: «Τους γνωρίζουμε από τις ευρωπαϊκές τους παρουσίες. Είναι συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τους έχουμε δει. Όμως εμείς έχουμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Μελετάμε τα παιχνίδια ένα ένα και σήμερα είναι η μέρα που θα τους αναλύσουμε».

Δείτε το video του Olympiacos TV:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ