2015-02-18 18:30:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Επιχειρηματίας βρήκε 200 ευρώ και τα επέστρεψε στον κάτοχό τους
Συνέβη την περασμένη Τετάρτη. Ο κ. Κώστας Πίγκος επισκέφθηκε επιχείρηση πώλησης ξύλων στην οδό Αμερικής για να προμηθευτεί καυσόξυλα για το τζάκι. Οταν ήρθε η στιγμή να πληρώσει έβγαλε απο την τσέπη του 50 ευρώ και στη συνέχεια φόρτωσε τα ξύλα στο όχημά του και αποχώρησε απο την επιχείρηση. Μετά απο λίγες ώρες και καθώς έιχε φθάσει σπίτι του, διαπίστωσε πως από την τσέπη του έλειπαν 200 ευρώ, καθώς είχε πάνω του γύρω στα 250 ευρώ.

Ο κ. Κώστας σκέφτηκε πως κάπου μπορεί να του έπεσαν. Τηλεφώνησε εκτος των άλλων σημείων όπου είχε κινηθεί και στο "Ξυλάδικο" στην οδό Αμερικής το οποίο είχε επισκεφθεί το πρωί της ημέρας. Ωστόσο ο υπεύθυνος των διαβεβαίωσε πως δεν είχε βρει κάποια χρήματα στον χώρο του. Ο κ. Κώστας το πήρε απόφαση πως τα χρήματα χάθηκαν.

Την επόμενη μέρα και την Τσικνοπέμπτη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και προς μεγάλη του έκπληξη ήταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ξυλείας. "Τα βρήκα τα 200 ευρώ, Σου είχαν πέσει, μάλλον όταν έβγαλες τα 50 ευρώ να με πληρώσεις" του είπε. Η ανακούφιση του κ. Κώστα Πίγγου ήταν μεγάλη, ενώ ευχαρίστησε θερμά των ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οπως είπε λίγοι θα έκαναν αυτό που έκανε ο επιχειρηματίας.

"Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα", μας είπε ο κ. Κώστας, ανακουφισμένος απο την εξέλιξη της περιπέτειάς του.

Γιάννης Πομώνης-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ