2015-02-20 10:20:22
Φωτογραφία για «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΗΝ ΑΕΚ Ο... ΚΑΒΒΑΔΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Την εμφάνισή του στο παρκέ του ΣΕΦ έκανε 6'.30" πριν το τέλος του χθεσινού αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ ο Βασίλης Καββαδάς αφού είδε ο Σφαιρόπουλος ότι τόσο ο Ντάνστον -κυρίως- αυτός, όσο και ο Χάντερ δεν τα πήγαν καθόλου καλά πάνω στον Μενσά Μπονσού, με αποτέλεσμα ο Βρετανός σέντερ να φορτώσει με πόντους το καλάθι του Ολυμπιακού (24 πέτυχε) και να κρατάει σχεδόν μόνος του στη διεκδίκηση της νίκης την ΑΕΚ μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Έλληνας σέντερ μπήκε στο παρκέ, έριξε... "ξύλο" και "έσπρωξε" τον Μενσά Μπονσού, πήρε ριμπάουντ, έκανε κλέψιμο, πρόσφερε πολλά με τα σκριν του, πέτυχε και ένα όμορφο καλάθι.

Η στατιστική που δεν λέει όλη την αλήθεια, "έγραψε" για τον Καββαδά 4 αμυντικά ριμπάουντ, 2 πόντους με 1/1 δίποντα, καθώς και ένα κλέψιμο. Όλα αυτά 5 στο ranking. H συμβολή του όμως στο να καθαρίσει ο Ολυμπιακός τον αγώνα ήταν ακόμα μεγαλύτερη κάτι που αναγνωρίστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ, γι'αυτό και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα.

Άλλωστε ο κόσμος δεν ξεχνάει τη συμβολή του Βασίλη και στον αγώνα με την Νίζνι στο Νόβγκοροντ όταν κλήθηκε ν'αντιμετωπίσει τον Παραχόφσκι των γηπεδούχων που είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού και το έκανε με μεγάλη επιτυχία Δείτε το βίντεο με όλες τις κινήσεις του Καββαδά στο Olympiacos Blog Tube ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ