2015-02-20 12:00:22
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΝ...»
Ο Τζαμέλ Αμπντούν υπογράμμισε για ακόμα μια φορά πως αν ήξερε τι θα ακολουθούσε, δε θα είχε... αποχωρήσει ποτέ από τον Ολυμπιακό!

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τον νέο σταθμό της καριέρας του, τη Λόκερεν, καθώς επίσης και για το πέρασμά του από τη Νόττινχαμ Φόρεστ.

Αρχικά, ο Αμπντούν τόνισε στην εφημερίδα «Le Buteur»: «Είναι αλήθεια πως πέρασα έξι δύσκολους μήνες. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις, όμως έχοντας τον Θεό στο πλάι μου τα ξεπερνάω όλα. Ξέρω πως έχω απογοητεύσει τους θαυμαστές μου, όμως μένουν ακόμα 3-4 μήνες ποδοσφαίρου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Λόκερεν».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Ολυμπιακό: «Απέδειξα στον Ολυμπιακό πως μπορώ να τα καταφέρω. Έδειξα ποια είναι η αξία μου. Είμαι Αλγερινός και όπως λένε στην πατρίδα μου, είμαστε σαν τις γάτες. Ακόμα και να χάσουμε την ισορροπία μας θα πέσουμε με τα πόδια. Πάντως αν ήξερα τι θα συνέβαινε στην Νόττινχαμ δεν θα έφευγα ποτέ από τον Ολυμπιακό. Δεν κλαίω την μοίρα μου, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ