2015-02-20 11:36:22
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κίεβο, μετά την ήττα 2-0 από την Ντνίπρο και πλέον η προσπάθειά του για πρόκριση στους «16» του Europa League έχει γίνει... αρκετά δύσκολη.

Οι ερυθρόλευκοι "πλήρωσαν" το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς επίσης και τις διαιτητικές αποφάσεις, που τους στέρησαν το δικαίωμα να μειώσουν το σκορ και να έχουν περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο Λιμάνι επικρατεί προβληματισμός και για την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση της Ουκρανίας. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο δεύτερο μέρος, παρά μόνο στη φάση του γκολ που σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου και το οποίο ακυρώθηκε Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το αν θα υπάρξει τιμωρία του Βίτορ Περέιρα, για την αντίδρασή του στο ματς με την Ντνίπρο, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του Τύπου και σας ενημερώσαμε σχετικά νωρίτερα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ξέσπασε κατά των διαιτητών, λόγω των αποφάσεών τους στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.


Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να στρέψει την προσοχή του στο κρίσιμο ματς του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Μοναδικός στόχος των ερυθρόλευκων στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη, προκειμένου να... "τελειώσουν" την υπόθεση πρωτάθλημα και να στρέψουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ξεκινήσει την Παρασκευή.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ