2023-09-25 14:30:05
Φωτογραφία για O Ηλίας Βρεττός : «Όταν τελείωσα το δοκιμαστικό μου για το Παζάρι, ήταν όλοι ενθουσιασμένοι κι εγώ νόμιζα ότι το έκαναν από ευγένεια».
O Ηλίας Βρεττός στο Happy Day «Όταν τελείωσα το δοκιμαστικό μου για το Παζάρι, ήταν όλοι ενθουσιασμένοι κι εγώ νόμιζα ότι το έκαναν από ευγένεια».

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day ήταν ο Ηλίας Βρεττός, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάζει, Το Πιο Μεγάλο Παζάρι, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:45 στον Alpha!

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το πως του έγινε η πρόταση να περάσει από δοκιμαστικό για το Πιο Μεγάλο Παζάρι: «Ήμουν στα σύνορα Βουλγαρίας Ρουμανίας σε roadtrip με τη μηχανή και χτυπάει το τηλέφωνο μου, το σηκώνω και ήταν από την Foss Productions. Μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το Πιο Μεγάλο Παζάρι και μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τους είπαν ότι θα ήταν χαρά μου, να μιλήσουν με την δισκογραφική εταιρία μου και να κανονίσουμε ραντεβού».


Όσον αφορά στο δοκιμαστικό του για το Παζάρι, εξομολογήθηκε πως: «Νομίζω ότι παρότι ήμουν πολύ κουρασμένος, βοήθησε πολύ το γεγονός ότι πήγα χωρίς καθόλου άγχος σε αυτό το δοκιμαστικό, δεν είχα άγχος να πάρω τη δουλειά ή να εντυπωσιάσω. Όταν τελείωσα το δοκιμαστικό, έλαβα έναν ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της παραγωγής αλλά νόμιζα ότι το έκαναν από ευγένεια!»

Μάλιστα, η Σταματίνα αποκάλυψε πως πριν από λίγα χρόνια, ο Ηλίας είχε περάσει από casting για να είναι στην παρέα του Happy Day αλλά δυστυχώς οι καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν καθημερινό πρωινό ξύπνημα. Ωστόσο, η Σταματίνα είχε προβλέψει ότι ο Ηλίας θα κάνει κάποια στιγμή τηλεόραση καθώς της είχε κάνει τεράστια εντύπωση το πόσο εύγλωττος και επικοινωνιακός ήταν στο δοκιμαστικό.

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι κάνει σήμερα πρεμιέρα στις 17:45 στον Alpha και θα γίνει…μεγαλειώδες παιχνίδι!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ