2015-02-21 14:31:33
Φωτογραφία για ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ Η... ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ!
Ο λαός του Θρύλου βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη και τόνωσαν ψυχολογικά τους παίκτες, τονίζοντας πως αυτό που θέλουν, είναι να... "ματώνουν" τη φανέλα.

Τους είπαν να ξεχάσουν την Ντνίπρο, να επικεντρωθούν στον αγώνα με τους "πράσινους" και για 90 λεπτά να είναι σαν τους οπαδούς της Θύρας 7.

«Ξεχάστε την Ντνίπρο, ξεχάστε τα όλα και ματώστε αύριο για τον σύλλογο. Ματώστε για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό! Για 90 λεπτά την εβδομάδα θα είστε σαν εμάς! Έχετε έναν πρόεδρο και μια ομάδα που σας τα δίνει όλα και θα τα δώσετε κι εσείς!», ανέφεραν οι οργανωμένοι, για να τονίσουν με ιδιαίτερη ένταση στη συνέχεια.


«Σε κάθε αγώνα θα είστε οπαδοί σας εμάς. Θα είστε Θύρα 7. Αύριο κάνουμε νέα αρχή και μετά θα δούμε και την Ντνίπρο. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε. Το θέμα μας είναι να ματώνετε τη φανέλα».

Από τη μεριά του ο Περέιρα, που φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, υποσχέθηκε πως όλοι θα παλέψουν σκληρά για το καλό αποτέλεσμα. «Εμείς και εσείς είμαστε ένα! Μια οικογένεια. Αύριο θα παλέψουμε για την οικογένειά μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν! Μόνο τον Θεό! Εσείς για εμάς και εμείς για εσάς!».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ