2015-02-21 20:00:26
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΣΕΤ (ΡΗΟΤΟ)
Εύκολο απόγευμα είχε στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός καθώς με το 0-3 σετ επί του ΟΠΕΡ πήρε το τρίποντο κατά την 18η αγωνιστική και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκες ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και απλά το επιβεβαίωσαν και εντός αγωνιστικού χώρου όπου πήραν γρήγορα και άνετα τη νίκη και συνεχίζουν την πορεία τους στην Α1.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι του Ρέντη, έτσι και στην Κρήτη ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στις «κυανοκίτρινες» να επιβάλει τον ρυθμό του και να μετατρέψει την αναμέτρηση σε μια καλή... προπόνηση.

Ο ΟΠΕ Ρεθύμνου κατάφερε ουσιαστικά να είναι ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ του αγώνα όταν και ήταν κοντά στο σκορ με τον Ολυμπιακό μέχρι το 12-13, ωστόσο τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη με ένα σερί 6-2 έκαναν το 14-19 και στο τέλος με το 17-25 το 0-1.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτέλεσε το δεύτερο σετ του αγώνα. Εκεί όπου οι ερυθρόλευκες με το καλό σερβίς τους και τις αποτελεσματικές επιθέσεις τους έφθασαν στο 8-25 και έκαναν το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για το «καθαρό» τρίποντο.


Το τρίτο σετ του αγώνα ήταν απλά για να γίνει και να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση καθώς με το 7-12 ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 5 πόντων και φρόντισε να το διευρύνει στη συνέχεια του αγώνα και κάνοντας το 15-25 έφθασε στο 0-3 και το τρίποντο κατά την 18η αγωνιστική.

Μετά τον αγώνα οι Σέρβες αθλήτριες του Θρύλου φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και μια σημαία της πατρίδας τους!

Τα σετ: 17-25, 8-25, 15-25
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ