2015-02-22 22:43:14
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!
Πολύ... ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός τη συμπεριφορά των απαράδεκτων οπαδών του, οι οποίοι χάλασαν σήμερα την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί των "πράσινων" πολύ πιθανό να... κάψουν την ομάδα τους.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -3 και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο, ενώ την μεθεπόμενη υποδέχεται εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που πιθανότατα θα γίνει... χωρίς κόσμο, εξαιτίας όλων όσων έγιναν σήμερα.

Τα πολύ σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι δεκάδες φωτοβολίδες που έπεσαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, τα αντικείμενα (και οι φωτοβολίδες) στον Μαρινάκη, αλλά και ο τραυματισμός του Κασάμι στο χέρι επίσης από φωτοβολίδα, προφανώνς θα φέρουν πολύ βαριά τιμωρία και κλείσιμο της έδρας για κάποιες αγωνιστικές.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το τι έχει γράψει ο Σιδηρόπουλος και οι πρατηρητές στο φύλλο αγώνα, όμως ο διαιτητής, όταν η φωτοβολίδα χτύπησε τον Κασάμι και καθυστέρησε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, απάντησε πως... «τα έχω δει όλα»!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ