2015-02-23 15:44:55
Φωτογραφία για «ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...»
Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης την επόμενη αγωνιστική, με τον Στάικο Βεργέτη να μιλάει στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" και να σημειώνει πως ο Ολυμπιακός θα... αντιδράσει.

Αναλυτικά:

«Ασφαλώς αναλύουμε την κατάσταση που υπάρχει στον Ολυμπιακό. Το πώς παίζει και το πώς κινείται. Εμείς φέτος ακολουθούμε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και αντιμετωπίζουμε ομάδες είτε που έχουν κερδίσει και έχουν καλή ψυχολογία ή έχουν χάσει και είναι με το μαχαίρι στο λαιμό. Εγώ πάντα στην αρχή του πρωταθλήματος κοιτάω στο πρόγραμμα ποιον ακολουθούμε. Ο Ολυμπιακός έχει την ήττα στην Ευρώπη, έχει την χθεσινή ήττα και θα πρέπει να αντιδράσει. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε για τον Περέιρα.

«Αυτός που ζει κάθε μέρα την ομάδα ξέρει καλύτερα. Ό,τι και να πούμε εμείς αυτός ξέρει καλύτερα. Ξέρει πως είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής. Πρέπει να μάθει ο κόσμος να σέβεται τις επιλογές του προπονητή γιατί αυτός ξέρει καλύτερα, τους ζει κάθε μέρα και για κάποιο λόγο έχει κάνει τις επιλογές που έχει κάνει».


Τέλος, για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την ανατροπή με την Ντνίπρο και να προκριθεί, κατέληξε. «Υπάρχει πιθανότητα να κάνει την ανατροπή ο Ολυμπιακός. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι στο παιχνίδι στην Ουκρανία προσπάθησε κατά διαστήματα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και είχε καλούς συνδυασμούς. Νομίζω πως έχει μεγαλύτερη ποιότητα από αυτή την ομάδα και πρέπει να το πιστέψουν και να το κυνηγήσουν οργανωμένα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ