2015-02-26 18:30:07
Φωτογραφία για ΕΚΕΙ... ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ
Η νέα μπασκετική... στέγη του Ίαν Βουγιούκα θα είναι στη Γερμανία, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουλμ, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ελεύθερος στην αγορά. Η κατάσταση που επικρατούσε στην Γαλατασαράι, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα περισσότερα παιχνίδια, δεν επέτρεπαν στις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Έτσι, ο διεθνής σέντερ έψαξε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Λίγο μετά τα μέσα Ιανουαρίου ο Βουγιούκας έκανε προπονήσεις με την ΑΕΚ, ώστε να μείνει σε φόρμα. Στην Ένωση μπορεί να μην αγωνίστηκε ποτέ, όμως... βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτός είναι στη Γερμανία και για την ακρίβεια, στην Ουλμ. Η γερμανική ομάδα τον είχε στο στόχαστρό της, καταθέτοντας, μάλιστα και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση και τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί -θετικά- η μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ