2015-02-26 21:01:15
Φωτογραφία για Η ΠΡΩΤΗ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΑΪΡΕΛΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στην κάμερα του OlympiacosBC TV για τις πρώτες του εικόνες ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Βρίσκεται μερικές μέρες στην οικογένεια του Θρύλου ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και σιγά σιγά μαθαίνει τα συστήματα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για πρώτη φορά στην επίσημη κάμερα του Ολυμπιακού και στάθηκε σε όσα ζει αυτόν τον καιρό στους ερυθρόλευκους.

Ποιες ήταν όμως οι πρώτες του κουβέντες αναφορικά με το νέο του περιβάλλον; «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα γενικά να είναι τόσο οικογενειακό το κλίμα. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο αεροδρόμιο και στην Ελλάδα, με υποδέχτηκαν όλοι. Ένιωσα πάρα πολύ οικεία. Οπωσδήποτε βοήθησε και το γεγονός ότι γνωρίζω πάρα πολλά άτομα από την ομάδα και από την Εθνική αλλά και από πολλά χρόνια.

Από εκεί και πέρα όπως είπα και πριν, το κλίμα είναι καταπληκτικό, δεν το περίμενα αυτό για να πω την αλήθεια. Δεν νιώθω ότι είμαι 3-4 μέρες σε αυτήν την ομάδα. Νιώθω ότι είμαι πολύ καιρό εδώ» τόνισε το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού.


Ο Πρίντεζης όταν ανακοινώθηκε ο Τσαϊρέλης είπε τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του και το πόσο μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. Ποια ήταν η απάντηση του για τα υπόλοιπα τεσσάρια του Ολυμπιακού; «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι είπε τα καλύτερα λόγια για μένα. Δεν το διάβασα. Όπως έχω ξαναπεί, στην συγκεκριμένη ομάδα βρίσκονται οι καλύτεροι ψηλοί της Ευρώπης, για να μην πω μεγαλύτερα λόγια και γίνομαι γραφικός. Τον Γιώργο τον ξέρουμε όλοι πολλά χρόνια, τον βλέπουμε από τις Εθνικές και τις διακρίσεις του Ολυμπιακού. Εχει βοηθήσει γενικά και στο Ελληνικό μπάσκετ, οπότε και τα τεσσάρια και τα πεντάρια είναι οι καλύτεροι και ποιοτικότεροι παίκτες της Ευρώπης. Αυτή είναι η άποψη μου».

Για τον ίδιο τόνισε «εγώ γενικά, είμαι ένας παίκτης που βρίσκει ρυθμό μέσα από την άμυνα. Ποτέ δεν περίμενα, να βάλω 10 πόντους στην επίθεση ώστε να βρω ρυθμό. Είμαι παίκτης που θα βρει πρώτα ρυθμό στην άμυνα και μετά κοιτάω όλα τα άλλα. Πιστεύω ότι ταιριάζω στην φιλοσοφία αυτού του Ολυμπιακού και με τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Γιατί, περισσότερο είμαι περισσότερο αμυντικογενής θα έλεγα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ταλέντο και μπορούν και οι 12 παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα να βάλουν αρκετά καλάθια».

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ