2015-03-01 18:56:11
Φωτογραφία για «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!»
Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Θρύλου,Μιχάλης Μουρούτσος! Ο team manager και επικεφαλής προπονητής του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου του 1980 στα Λαγκάδια Αρκαδίας. Με αφορμή το γεγονός αυτό ο βοηθός προπονητή Νίκος Κυρίτσης και τρεις αθλητές από το τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, εύχονται μέσω του osfp.gr, στον δάσκαλό τους!

Κυρίτσης Νίκος (Προπονητής): «Εύχομαι στον δάσκαλο και δεύτερο πατέρα μου χρόνια πολλά μέσα από τη καρδιά μου! Να είναι πάντα ευτυχισμένος, να μεταδίδει αυτό που αγαπά περισσότερο στα νέα παιδιά και να συνεχίσει να χαμογελά! Το δώρο μου Ράου (μια έκφραση που χρησιμοποιούμε μεταξύ μας) θα στο δώσω την επόμενη φορά που θα παίξουμε αγώνα.... Μπάλα & Tae Kwon Do... ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΕΡΔIΣΕΙΣ!!!! »

Γαλανομάτη Μαριέττα (αθλήτρια): «Να ζήσεις δάσκαλε και χρόνια πολλά τιτσάκια να μας δείχνεις και άλλα πολλά... Τρελά! Παντού να μοιράζεις μπουνιές και κλοτσιές και όλοι οι ''Ράου'' να σου δίνουν χιλιάδες ευχές!


Πολυδούλης Κυριάκος (αθλητής): «Χρόνια πολλά δάσκαλε εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και με πολύ υπομονή για να μας ανέχεσαι! »

Κατσίμπρας Γιάννης (αθλητής): «Εύχομαι στον αγαπημένο δάσκαλο μου Μιχάλη Μουρούτσο οι στιγμές ευτυχίας του να είναι τόσες πολλές που να γίνουν μια καλογυρισμένη ταινία ζωής, ακόμα και αν τον παιδεύουμε μερικές φορές! Τέλος εύχομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα να χρειάζεται να σπάω το κεφάλι μου να βρίσκω κάτι πρότυπο και μοναδικό για αυτή την μέρα για να σας πω δάσκαλε και πάλι πολύχρονος με υγεία αγάπη και ευτυχία».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ