2015-03-04 17:02:05
Φωτογραφία για Δωρεάν 4G σε όλους τους συνδρομητές από τη WIND
Τη δωρεάν και απεριόριστη η χρήση data στο δίκτυο 4G της WIND για όλους τους πελάτες της, είτε είναι συνδρομητές με συμβόλαιο είτε κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας, από σήμερα και ως το τέλος Απριλίου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND, Νάσος Ζαρκαλής σε μία εκδήλωση στην οποία αναλύθηκαν τα καλά νέα για την γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Κινητή

Η εταιρία «γιορτάζει» γιατί ενώ η Ελληνική αγορά κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σημείωσε πτώση εσόδων για έκτη συνεχόμενη χρονιά το 2014, η WIND διατήρησε τις καλές επιδόσεις τόσο στην αγορά του συμβολαίου με την διεύρυνση της αποδοχής του W αλλά και στην αγορά της καρτοκινητής με το f2g και την Q. Οι ενεργοί χρήστες Mobile Internet της WIND αυξήθηκαν πάνω από 50% το 2014, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στη χρήση mobile Internet στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς καθώς άγγιξε το 180%.

Σταθερή


Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα της Wind και στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας. Η WIND πήρε μερίδιο της τάξης του 36% στις νέες συνδέσεις, ξεπερνώντας συνολικά τις 460.000 πελάτες σταθερής. Στην πελατειακή βάση της WIND 50% των συνδρομητών κινητής έχουν και σταθερή από την εταιρεία ενώ 4 στα 10 νοικοκυριά με σταθερή WIND, την επιλέγουν και στην κινητή.

Το γρήγορο 4G

Τα καλά επιχειρηματικά νέα σε κάθε επίπεδο για τη WIND, ήταν αυτά που οδήγησαν τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της WIND, Νάσο Ζαρκαλή, να ανακοινώσει το 4G δώρο προς όλους τους συνδρομητές, με συμβόλαιο αλλά και καρτοκινητή.

Σήμερα, οι υπηρεσίες 4G τις WIND είναι διαθέσιμες στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, καλύπτοντας το 75% του πληθυσμού, και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το δίκτυο 4G θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στο τέλος του 2015 η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της WIND θα φτάνει το 60% πανελλαδικά.

Οι συνδρομητές που θα ζήσουν –δωρεάν- την εμπειρία του δικτύου 4ης γενιάς της WIND δεν θα βιώσουν μόνο την υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά και τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής HD video streaming στο smartphone/ tablet τους.

Θα μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν τεράστια αρχεία σε φίλους τους ή στο cloud και θα ζήσουν μία αστραπιαία πλοήγηση στο Internet.

Για αυτούς που διαθέτουν συσκευή 4G, το δώρο της WIND είναι ήδη ενεργό. Για αυτούς που έχουν μείνει στο 3G ή ακόμα και στο 2G, η λύση είναι απλή και έρχεται πάλι από τη WIND η οποία με ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων αλλά και μέσω των Public προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών LTE/4G, ώστε οι πελάτες της να έχουν την εμπειρία της κινητής ευρυζωνικότητας του 4G από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους.

Σήμερα η WIND έχει 50 νέα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα και μέχρι το τέλος του 2015 θα υπάρχουν συνολικά 160, μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη λιανική αγορά στη χώρα μας, που θα αγγίξει τα 20 εκατ. €. Στα νέα καταστήματα WIND η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί κατά 23%, ενώ καταγράφουν σχεδόν 30% περισσότερες πωλήσεις.

Το μέλλον

Το γρήγορο δίκτυο που και το 2014 κέρδισε το κοινό, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με ταχύτητες 4G. Η WIND συνεχίζει τις επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές αλλά και στη λιανική αγορά. Για την επόμενη 3ετία η WIND αναμένεται να  προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 300€ εκατομμυρίων κυρίως για δίκτυα νέας γενιάς σε κινητή (4G) και σταθερή (VDSL) αλλά και για την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων καταστημάτων της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ