2015-03-04 17:04:16
Φωτογραφία για ΚΡΙΜΑ: ΑΥΤΟ είναι το μωρό που τρολάραν στο διαδίκτυο και πάσχει από σπάνια νόσο... [photo]
Έξαλλη είναι μια μητέρα από τα μηνύματα που έχουν κατακλύσει τα social media και σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνιση του μωρού της Η Μαράια Άντερσον από το Σόμερβιλ της Νότιας Καρολίνα, γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική πάθηση, που ονομάζεται σύνδρομο αλληλοεπικάλυψης (Chromosome Two Duplication syndrome), η οποία μειώνει τις κινητικές της ικανότητες, αλλά και το προσδόκιμο ζωής της.

Το Σάββατο έγινε δύο χρονών και ενώ γιορτάζανε τα γενέθλιά της, η μητέρα έβγαλε μια φωτογραφία με τη μικρή και την ανέβασε στο Facebook. Ούτε που μπορούσε να φανταστεί πως η εν λόγω φωτογραφία πολύ σύντομα θα γινόταν viral, αφού χιλιάδες χρήστες τη μοιράστηκαν και τα επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση του μωρού έδιναν και έπαιρναν.

Πληγωμένη η μητέρα, μόλις διάβασε τα μηνύματα, είπε: «Τα πράγματα που λέτε για το παιδί μου, δεν είναι τέρας, είναι αληθινή. Το χαμόγελο που βρίσκετε αστείο ή το χαμόγελο που συγκρίνετε με καλικάντζαρο».

«Αν είστε εκεί έξω και κάνετε αυτά τα πράγματα και νομίζετε ότι είναι αστεία, δεν είναι. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ένα παιδί, ένα μωρό», σημείωσε η γιαγιά του μωρού.

Το εν λόγω σύνδρομο ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα και συνήθως η διάγνωση γίνεται σε μικρά παιδιά. Από τις 120 περιπτώσεις που έχουν ανακαλυφθεί, μόλις τα μισά παιδιά έζησαν πάνω από την ηλικία των 12, σύμφωνα με ομάδες υποστήριξης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ