2015-03-04 19:24:20
Φωτογραφία για Πάτρα: «Βρείτε χρήματα – Μην κλείσετε μια ακόμα αθλητική εγκατάσταση» – Κραυγή αγωνίας των αθλητικών σωματείων για το «Τόφαλος»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο βοηθητικό του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτρης Τόφαλος», στα Μποζαΐτικα Πατρών πραγματοποίησαν... σήμερα το απόγευμα τα μέλη των αθλητικών σωματείων που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο χώρο, διαμαρτυρόμενοι για το προ ημερών απροειδοποίητη διακοπή της λειτουργίας του.

Θυμίζουμε πως το λουκέτο μπήκε λόγω προβλημάτων που εντοπίστηκαν στην στατικότητα του κτηρίου από την Πολεοδομία.

Για να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα απαιτούνται σύμφωνα με τον αναπληρωτή Πρόεδρο του ΠΕΑΚ κ. Γασπαρινάτο περίπου 50.000 ευρώ, χρήματα που την παρούσα στιγμή δεν υπάρχουν.

Αυτό που ζητούν τώρα αθλητές και προπονητές είναι η Διοίκηση του ΠΕΑΚ να προχωρήσει σε ένσταση επί της απόφασης, ώστε να δοθεί παράταση για να γίνουν οι όποιες παρεμβάσεις ενίσχυσης της κτηριακής υποδομής του βοηθητικού γηπέδου, με στόχο την επαναλειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης …. έως ότου εγκριθεί ο προϋπολογισμός.


Η συντονιστική επιτροπή των σωματείων που χρησιμοποιεί τον αθλητικό χώρο διαμαρτύρεται, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Στις προθέσεις μας είναι να συνεχιστεί η λειτουργία της εγκατάστασης και να ενημερωθεί για μια ακόμη φορά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την κατάσταση που αντιμετωπίζει το γήπεδο, ώστε να προβεί άμεσα στις ενέργειες που θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει απο το 2012 όταν και είχε διαπιστώσει το πρόβλημα.

Μετά απο τρια χρόνια αδράνειας απο τους καθ΄ολα αρμοδίους θα πρέπει πλέον οι πολίτες της Πάτρας και όσοι αγαπούν τον αθλητισμό να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους» τονίζεται στην ανακοίνωση».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ