2015-03-05 21:48:04
Φωτογραφία για «ΣΚΟΡΠΙΣΕ» ΤΗ ΝΙΖΝΙ Η ΦΕΝΕΡ!
Η Φενέρμπαχτσε πήρε πόντους από όλους τους παίκτες της, είχε καλό ποσοστά στα τρίποντα, πλήρη υπεροχή στα ριμπάουντ και όλα αυτά την έφτασαν ώστε να... «σκορπίσει» τη Νίζνι με 92-79 για την 9η αγωνιστική του Τοπ-16 της Ευρωλίγκας στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Με εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο έβαλε συνολικά 32 πόντους, η τουρκική ομάδα έχτισε τις βάσεις για την επικράτησή της κόντρα στους Ρώσους στην «Ulker Sports Arena». Οι παίκτες του Άιναρς Μπάγκατσκις δεν πτοήθηκαν και μείωσαν σε 60-55 λίγο πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου, οι γηπεδούχοι όμως αποδείχθηκαν ψύχραιμοι και πατώντας εκ νέου το… γκάζι ξέφυγαν με 73-57 και επί της ουσίας «καθάρισαν» το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η έβδομη φετινή νίκη των γηπεδούχων, στο 2-7 έμειναν οι Ρώσοι.

Τέσσερις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με το Νεμάνια Μπιέλιτσα να τελειώνει με 16π., ενώ είχε και εφτά ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα κλέψιμο. Ο Νίκος Ζήσης έμεινε στο παρκέ για 22.35’, έχοντας έξι πόντους, τρία ριμπάουντ, εφτά ασίστ κι ένα κλέψιμο. Από τους ηττημένους, ο Τρέι Τόμπκινς είχε 22 πόντους, έντεκα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, αλλά και δύο λάθη.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ