2015-03-08 14:24:06
Φωτογραφία για Απίστευτο βίντεο: Έτσι πετάει ένα σνακ μέσα σε F18! [video]
Όταν είσαι σε μια θέση ενός μαχητικού για ώρες είναι δεδομένο ότι με τόση αδρεναλίνη θα χρειαστείς κάτι να φας κάποια στιγμή Έτσι λοιπόν και οι πιλότοι του μαχητικού αεροσκάφους. Πείνασαν και θέλησαν και αυτοί να φάνε μια σοκολάτα!

Κρίνοντας από το σχέδιο στα κράνη τους, οι πιλότοι είναι μάλλον από την μοίρα VFA-211 του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, γνωστή και ως “Fighting Checkmates” που πετάνε συνήθως με F-18 Super Hornets.

Αν  κρίνουμε από το πολύ ορατό λογότυπο του σνακ και το γεγονός οτι το βίντεο  έχει αναρτηθεί σε ένα σχετικά κενό λογαριασμό στο YouTube, θα μπορούσε σίγουρα να είναι διαφήμιση – απ’ την άλλη είναι πολύ πιθανό να ανέβασαν το βίντεο οι δυο πιλότοι που “σπάνε πλάκα” μεταξύ τους, άλλα δε θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα με τους ανωτέρους τους.

Η επιλογή του είδους του σνακ είναι μάλλον λογική – άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να φάει ένας πιλότος μαχητικού κατά την διάρκεια πτήσης σε σουπερσόνικ ταχύτητες…;!

Δείτε πώς ο πιλότος αφήνει την σοκολάτα και η δύναμη της βαρύτητας κατά την διάρκεια της πτήσης “τραβάει” την σοκολάτα προς τα πίσω στα χέρια του πλοηγού!

Είναι εντυπωσιακό
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ